Sunteţi fetele cuminte. Când fetele au venit la mine am stat cu vorba. Au venit la mine si au rugat când a fost Vinerea Mare – când au fost cu Calea Crucii. Niciodată nu am plecat cu ele undeva. Înainte nu am cunoscut si a fost doar ,,Buna ziua,, pe strada dar după la Medjugorie am întâlnit cu Marta si fata din Franca. Şi acolo am făcut prietenia. Fetele au întrebat, ce trebuie sa ajutam? Şi eu am zis, ca mai bine când mergeţi la copii. Sunteţi la mine cum copii, fetele mele. Vorbiţi frumos. Sunteţi foarte mulţumite cu fete.

T.A. (Deva, 23.05.2016)

Sunt Tanti Iryna, bunica lui Renata. Am 2 copii si 4 nepoţi. Suntem casatorit de 56 ani cu Szekaly. Ne au visitat foarte mult fetele pe noi. Ne am Înţeles   foarte bine cu ele. Mai de mult va am reparat soba. M-aţi ajutat la scaun rulant si am venit la ele.

S.I. (Deva,25.05.2016)

Sunt Tanti Margareta, sta-o vis-a-vis   cu Punte Inima si am cunoscut pe toate fetele dar nu mai ştiu numele lor. M-a plăcut de ele foarte mult. Am stat bine că prietenii. Au venit cât au dorit si au mai cerut să Învăţ cât am putut. Mă plăcut de la ele si la Evi ( fiica mea).

T.M. (Deva, 25.06.2016)