MARTURIE Points Coeur Saint Nicolas, Roumanie

Deia iubesc sa veniți aici ca va jucați cu mine. Si as vrea sa mă duc a casa la voi. M-am simțit bine cu voi.

M.Fondație Sfanțul Francisc)

Îmi place sa fiu in jurul vostru ca sunteți doart3 simpatici, jucăuși, bune. Decât voi ați venit mă simt mai bine,

Mulțumesc! G, (Fondație Sfanțul Francisc)

Îmi a plăcut când am fost cu cortul, când m-am dus cu sania, eu, Leo si Antonio, si când am făcut gogoși. M-am simțit bine. G,(Fondație Sfanțul Francisc)

Eu mă simt bine când veniți voi aici pentru ca ne mai jucam, mai povestim si măcar nu ne plictisim când sunt ele aici. A.R, (Fondație Sfanțul Francisc)

Mă simt bine atunci când veniți la noi. Si faptul ca va vad atât de fericite fiind la noi mă face si pe mine fericita si știu sigur ca si pe celalalți copii. Sper ca veți mai veniți pe la noi, va așteptam oricând cu mare drag si brațele deschise.

Mă bucur ca va am cunoscut. R.A, (Fondație Sfanțul Francisc)

Am o foarte buna experienţa cu fetele de la Puncte Inima,

Pe mine me chema Ana, am 66 de ani. Am 7 copii: 5 fete si 2 băieţi (si nepoţi: 4 fete, 3 băieţi). Locuiesc la Cămin de toate viata mea. Am lucrat 25 de ani, făceam curatenie la Biserica si la oameni. Sunt hunguroica Catolica, tatăl meu zicea: roagă te, la 5 ani el m-a invatat cine este Isus.
Pentru mine, Puncte Inima e bine, totdeauna primesc, sunt deschisa la toata lumea. Primesc fiecare persoane cu bucurie, nu sunt rea, sunt cu inima. Martha vorbeşte foarte bine, înţelege foarte bine copii mei. Fica mea a locuit la Pe Deal si acolo a cunoscut fetele de ¾ ani in urma. Sunt ca bunica pentru voi. Sunt săraca, nu am mâncare dar. Doamne ajuta ! Am inima si suflet curaţi, nici o data am cerut mâncare la oameni, daca nu am, nu am, sunt im pace !
Am dus mâncare la copii, am văzut popa care a făcut binecuventare când am aveam 10 ani, am plâns când am citit cartea de rugăciunea.
Inima mea este deschisa pentru voi ca si jamuri, cu încredere sunteţi primite… uşa larga !
Nu am avut Mama, atunci sunt ca si mama dulce pentru voi.

A.G,

Sunt Lenuta, am 6 copii: Samul, Alexandra, Sara, Roza si Timotei. Mai frumos a fost de ziua Punte Inimei pentru 20ani, pentru ca m-am bucurat ca a fost distractiv pentru copii, Pe toate va iubim din toate inima. Noi deschidem uşa la toţi. Sunt foarte bucuroasa daca cineva străin vine sa puteţi sa veniţi Î sa veniţi când vreţi, le primim cu toata inima.

Avem si lucram la porci, dam de mâncare la animalele. Nu avem de lucru.
Avem amintire foarte mulţi si frumoşi. Când am fost cu copii la pădure cu fetele de la Puncte Inima, m-am distrat cu ele. Am făcut poze cu fetele, avem suvenire si amintire. Îmi place ca vorbiţi cu noi, veniţi si va jucaţi cu copii. Sunteţi la noi ca si familia. Când veniţi la noi, vorbim in limba franceza, sau espagnola, italiana si după romaneste, si zyganeste.
Ne pare bine ca ne vizitaţi, ne bucuram ca suntem prieten cu voi.
Copii mei si familia mea va iubeşte pe toate !

  1. (amie tsygane)

BUDALA Simina Irina, am 29 ani,
DRAGOI Lucian David, am 10 ani,
BUDALA Andrei Danut, am 7 ani,
Locuim pe strada carieri nr 10. Locuiesc cu mama si Tata. De 4 ani, când am fost mai mica am fost la Puncte Inima si am cunoscut foarte mult de oameni, am invatat foarte mult cântece si poezi, si am desinat. Îmi place de toate fetele dar mai ales de Martha, fata care este ca in filmele cu exchimosi, am văzut pentru prima data o femeie astfel. Sa veniţi la mine in fiecare zi ca sunt foarte fericita,
Va mulţumesc,
M.

Margean Elena, am 3 copii, sunt de la Deva, strada carieri: Ce pot sa va zic despre fetele, sunt bune sufletist si le mulţumesc si le iubesc mult.

E.

De mult am cunoscut fetele de la Puncte Inima, Martha si cu părul blond, Christina. Când sunteţi la noi, sunteţi la noi ca musafir. Puncte inima înseamnă bucurie, ne jucam, mai vorbim. Cand am fost mica am fost la parc cu fetele, m-am jucat Ursu doarme, Când Martha vine la uşa, mă bucur si zâmbesc, sunteţi ca si Roman pentru noi,
B.de la Bejan)

 

MAERAN Maria, am 63 de ani, am 11 copii, 20 nepoţi si 5 spre nepoţi. Locuiesc la Grigorescu de 20 de ani fara apa. 7 oameni, 4 copii fara Tata, fara apa. Am cunoscut fetele de la micro 15, deja fetele veneau mă vizita. Simt ca sunt ca si fetele mele! Dumnezeu are grija de noi si asta n-e este de ajuns. M-e dor de voi,

Tanti M.