Ce înseamnă Punct Inima pentru mine? Probabil că e printre puţinele dăţi când mi-am pus această întrebare deoarece atunci când cineva îţi este aproape şi eşti obişnuit să îl ai mereu alături, nu-ţi mai pui întrebarea aşa; de fapt nici nu te gândeşti la ea, pentru că efectiv acel cineva face parte din viaţa ta.

Pentru mine Punct Inima înseamnă în primul rând, o prietenie frumoasă, ce durează de mai bine de 5 ani; Punct Inima este locul în care uşile sunt mereu deschise, în care se glumeşte şi, în acelaşi timp se pot discuta şi aspecte serioase, în care se pot petrece dimineţi, după-amieze şi seri cu multă voie bună (şi cu muuulte persoane, fie că vorbim de prieteni comuni sau de cei apropiaţi fetelor), e un “loc” drag mie.

Eu văd Punct Inima ca pe o punte de legătura: între generaţii, între diferite culturi şi între diferite confesiuni. Valorile pe care le apreciez cel mai mult sunt acceptarea. La toate acestea se adaugă viaţa de comunitate trăita în rugăciune; aici am vazut un exemplu foarte concret de a oferi mărturie de credinţă şi prin cuvânt, dar cel mai important prin fapte.

Cu alte cuvinte, mă bucur că Punct Inima există în oraşul în care am crescut (Deva) şi ca bunul Dumnezeu mi le-a scos pe fete in cale.

 

L., Cluj-Napoca